Instrument Price Category

Instrument Price Category m? opprettes for ? sette opp prisreguler i Price Sheet.

Hva er Instrument Price Category?

Instrument Price Category er et navn til prissetting som ett eller flere instrumenter eller tjenester bruker for felles. Selv om dette innehar "Instrument", brukes dette til ? sette priser for tjenester, treninger, og forbruksvarer ogs?.

Opprett en ny Instrument Price Category fra Admin Panel

1. Klikk p? ADMIN PANEL, den nederste p? navigasjons meny (p? den venstre siden).

2. Klikk INSTRUMENTS p? navigasjons meny og deretter Instrument Price Categories i undermenyen.
  3. Trykk p? Add knappen nedenfor tabellen av Instrument Price Categories.
  4. Velg en riktig core, fyll inn et navn for en ny priskategori, og trykk p? Submit-knappen

Opprett en ny Instrument Price Category fra Instrument Settings side

Denne m?ten kan v?re lettere n?r man vil opprette en ny Instrument Price Category mens man oppretter ett nytt Instrument.

1. P? Instrument Settings side, ?pne Resource-fanen.
  2. Klikk p? + ved siden av INSTRUMENT PRICE CATEGORY-feltet. Det ?pner ADD NEW INSTRUMENT CATEGORY-modalvinduet.
    Viser et modalvinduet ADD NEW INSTRUMENT CATEGORY med Instrument Category felt og Insert knappen rett nedenfor INSTRUMENT PRICE CATEGORY-feltet og + tegnet ved siden av feltet.
  3. I modalvinduet, vises det samme navnet til instrumentet i INSTRUMENT CATEGORY-feltet. Endre navnet ved behov og klikk Insert-knappen.
Publisert 24. aug. 2024 08:53 - Sist endret 24. aug. 2024 08:53