N?r core admin er Project Coordinator

For prosjekter som IKKE finnes i Unit4, skal core admin settes som Project Coordinator. Hva m? du gj?re og hvordan?

N?r blir core admin Project Coordinator p? et prosjekt?

Prosjekter som finnes i Unit4 m? h?ndteres av sine prosjekt- eller institutt?konomer og BDM. Core admin skal ta h?nd om prosjekter som brukes av eksterne kunder utenfor UiO (rent salg) og s?kalte ?dummy?-prosjekter. Dummy-prosjekter har null budsjett og skal ikke faktureres, men brukes for eksempel av labarbeidere til ? kj?pe abonnement kostnadsfritt.

N?r man er nevnt som Project Coordinator p? et prosjekt, kan man redigere prosjektet selv om man ikke har Project Admin-rollen. Ettersom kun Project Admin kan opprette prosjekter, m? de opprette et prosjekt f?rst. Deretter skal de sette core admin som Project Coordinator slik at n?dvendige innstillinger og opplysninger kan settes av core admin etter opprettelsen.

Hvor kan jeg finne prosjektet som jeg er Project Coordinator p??

1. Klikk p? BILLING p? navigasjonsmenyen og deretter Projects i undermenyen.
  2. S?k etter prosjektet ved ? sette filteret Project coordinator (prosjekt?konom) Is [Din bruker]. Fjern filteret Aktive: Yes, slik at du ogs? kan finne prosjekter i utkaststatus.
  3. Klikk p? ID-en til prosjektet du vil redigere. Da ?pnes Edit Project-siden i en ny fane. (Hvis du klikker p? prosjektnavnet, ?pnes det i samme fane i nettleseren).

Hva m? jeg gj?re p? Edit Project-siden?

Dette avhenger av hvilken type prosjekt det er. Les veiledningene p? lenkene nedenfor.

Publisert 26. aug. 2024 09:23 - Sist endret 26. aug. 2024 09:23