Registrere instrumenter

Et instrument defineres som alt som har en kalender (det kan v?re hva som helst som trenger en kalender: et rom, utstyr etc). Det er kun core admin som kan legge til og endre informasjon p? et instrument.

Opprette et nytt instrument

1. Klikk p? INSTRUMENTS p? navigasjonsmenyen og deretter Instruments i undermenyen.
  2. Klikk p? + Add Instrument/Asset-knappen ?verst i h?yre hj?rne INSTRUMENTS i navigasjonsmeny er ?pen og Instruments i undermenyen er merket som steg 1, og + Add Instrument/Asset knapp p? ?verst h?yre er merket som steg 2.
  3. Hvis det er f?rste instrument i core'en, bruk CREATE AN INSTRUMENT FROM SCRATCH-alternativet nederst p? siden. Velg et alternativ i Instrument Availability-feltet fra listen og klikk p? Continue-knappen. Da f?r du opp en ny side der du f?rst m? registrere essensielle opplysninger f?r du kan legge til flere andre opplysninger eller konfigurere innstillingene for booking osv.
    • Hvis du skal opprette et instrument som er veldig likt et annet instrument som allerede er registrert, er alternativet CREATE AN INSTRUMENT BY CLONING AN EXISTING ONE nyttig.
    • Du kan velge mellom ulike Instrument Availability, men dette vil ikke automatisk p?virke innstillingene for instrumentet. S? til ? begynne med, kan du velge Freely bookable.
  4. Fyll inn i hvert fall de f?lgende feltene:Viser en side for ? opprette et nytt instrument der Resource fane med de f?lgende feltene: Name, Active toggle (p?), Core p? venstre side. Submit knappen finnes nederst. Det finnes ogs? Cancel knapp ved siden av Submit knappen.
    • NAME-feltet: Instrumentets navn i form av [produsent - modell - funksjon – "benevning"/nummerering]. V?r oppmerksom p? at navnet m? v?re unikt p? tvers av hele UiO.
    • CORE-feltet: Velg din core fra nedtrekksmenyen.
  5. Klikk p? Submit-knappen nederst.

Da er instrumentet registrert i systemet og kan redigeres for videre oppsett. Se p? veiledninger for ? sette opp innstillinger og opplysninger om instrument.

Publisert 31. aug. 2022 08:51 - Sist endret 26. aug. 2024 07:21