Registrere og redigere rom

Brukere med core admin rolle kan registrere og redigere et rom i BookitLab UiO

Hvordan kan man registrere et rom?

1. G? til ADMIN PANEL, den nederste p? navigasjons meny (p? den venstre siden)
  2. Klikk p? LOCATIONS p? navigasjons meny, og deretter Buildings undermeny.""
  3. Finn bygget der du vil legge til rom og klikk tall i # kolonne.
    • Byggs navn er registrert i format av "[Bygningskode] - [Bygningsnavn]" som finnes p? "UiOs Bygningsoversikt". Det vil si at forkortelser som KNH for Kristen Nygaards hus, eller OJD for Ole-Johan Dahls hus, ikke kan brukes for s?k.
    • Hvis bygget ikke finnes, m? bygget legges til av Main Admin. Ta kontakt til bookitlab-hjelp@usit.uio.no
  4. Klikk + Add new room-knappen p? ?verst h?yre (rett under brukernavn). Da ?pnes en panel p? h?yre side. ""
  5. Legge til Room Number og Core Affiliation som vil bruke dette rommet i hvert fall.

• Hvis n?dvendig, kan man legge til Maximum Occupancy. "0" betyr at det ikke har maks grensa.

• Hvis det er flere instrumenter som finnes i ett rom og Maximum Occupancy er satt p? rommet, begrenses antall brukere som samtidig kan booke de instrumentene, til den som er satt til Maximum Occupancy av rommet. For eksempel, hvis Max Occupancy av Rom A er 1, og det finnes Instrument B og C der, kan kun en bruker booke en eller begge de Instrumentene p? samme tidspunkt. Men mens en av de instrumentene er booket, kan andre brukere ikke booke det andre instrumentet.

6. Klikk Save-knappen.

N? kan rommet finnes i dropdown lista av Room-feltet p? Asset-fanen av Instrument Settings siden (m? refreshes).

Hvordan kan man redigere et rom?

Core admin til en core som er registrert som Core Affiliation til rommet, kan redigere rommets innstillinger og opplysninger.

1. G? til bygnings Building Details side ved ? f?lge stegene 1-3 i #Hvordan kan man registrere et rom ovenfor.
  2. P? raden til rommet du vil redigere, klikk tre prikker i Actions-kolonnen p? lengst h?yre av siden. Hvis du har rettighet til ? redigere, ser du Edit-knappen med blyant ikonet.""
  3. Da f?r du opp redigerings panel p? h?yre av siden. Rediger innstillinger eller / og opplysninger.
  4. Klikk Save-knappen til ? lagre endringene.
Publisert 11. jan. 2023 15:43 - Sist endret 15. aug. 2024 14:41