Godkjenne innlogging med tofaktorautentisering

Godkjenne innlogging med Microsoft Authenticator.

P? din datamaskin

N?r du logger p? en tjeneste som bruker tofaktorautentisering p? UiO, og du allerede har logget inn tidligere eller har satt opp tofaktorautentisering p? forh?nd, vil du f? opp vinduet Godkjenn p?loggingsforesp?rselen med et tall.

Feide avkrever tofaktorautentisering med number matching

Bekrefte p?logging med din mobiltelefon

N?r vinduet Godkjenn p?loggingsforesp?rselen dukker opp, f?r du samtidig et varsel p? mobiltelefonen din. Dersom det er du som er i ferd med ? logge deg p? en tjeneste, sjekker du at foresp?rselen kommer fra rett applikasjon/tjeneste p? din mobiltelefon og bekrefter p?loggingen med ? skrive inn tallkode og klikker p? Ja.

Microsoft Authenticator med number matching

VIKTIG: Hvis du ikke har fors?kt ? logge p? en tjeneste med tofaktorautentisering, skal du avsl? foresp?rselen ved ? klikke Nei, det var ikke meg. Da kan det hende at passordet ditt er p? avveie, og du b?r kontakte IT-sikkerhetsgruppen p? UiO, UiO CERT p? cert@uio.no.

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 30. sep. 2022 10:24 - Sist endret 30. sep. 2022 11:51