Sett opp signatur i Apple Mail

Signaturen din legges automatisk til nederst i e-postene du sender. Du finner beskrivelse av signatur i UiO-design i UiOs designmanual. Se hva din UiO-signatur kan inneholde.

Sette opp en signatur

1. G? til Preferences... (Valg...) i Mail.

Skjermbilde Apple Mail: G? til Preferences...

2. I Preferences g?r du til Signatures.

3. Velg Exchange for e-postkontoen du vil sette opp signatur for.

4. Klikk p? Pluss-tegnet for ? opprette en ny signatur.

5. Gi signaturen du er i ferd med ? opprette et passende navn - f. eks. UiO eller norsk. Merk at du godt kan ha flere signaturer, f. eks. en p? norsk og en p? engelsk.

6. Skriv inn ?nsket signatur.

7. Velg at signaturen du opprettet skal v?re standard for alle utg?ende e-post i menyen Choose Signature.

Vurder om du vil aktivere valget Place signature above quoted text.

Apple Mail: Opprett signatur

Sett inn signatur i e-post

N?r du skal sende e-post har du en meny for Signatures i den utg?ende e-posten. Her kan velger du ?nsket signatur. Utgangspunktet er at signaturer ikke legges til automatisk (None) og at du aktivt m? velge signatur f?r du sender e-posten. Neste gang du sender en epost vil Apple Mail huske ditt siste valg av signatur.

Legg til signatur p? utg?ende e-post

S?k i veiledningene

Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 26. okt. 2016 08:43 - Sist endret 28. feb. 2024 15:02