Velg spr?k i sympa

Spr?kinnstillingene finner du under My preferences i menyen under navnet ditt inne i sympa.

Endringen har kun effekt i webgrensesnittet p? https://sympa.uio.no. Automatiske e-post som sendes ut, slik som passordp?minnelse (gjelder kun dersom du ikke bruker en UiO-tilknyttet medlemsadresse), abonnementsp?minnelse, velkomstmeldinger ol., vil fremdeles kun komme p? engelsk.

Publisert 2. mai 2010 18:38 - Sist endret 23. nov. 2021 14:37