Lenke til abonnement p? e-postliste

Hvis brukerne selv skal kunne sette opp eller avslutte abonnement p? en e-postliste, kan du legge ut en lenke til riktig side i Sympa.

En abonnementslenke er s?rlig nyttig for nyhetsbrevlister. Lenken kan ogs? legges inn p? nettsider som nevner e-postlisten, slik at det blir enkelt for brukere ? melde seg p?. Lenkene du trenger til dette ligger til venstre p? listens side i Sympa. Slik finner du Subscribe- eller Unsubscribe-lenken:

• G? til http://sympa.uio.no, og logg inn med UiO-brukernavn og -passord.
    • Er du medlem av listen eller administrator for listen, velger du den fra Dine lister til venstre p? skjermen.
    • Du kan ogs? s?ke etter en e-postliste etter navn eller tema, eller du kan bla deg fram til en e-postliste ved hjelp av kategoriene som er vist i skjermbildet.
  • N?r du har funnet e-postlisten  klikker du p? Abonner eller Avslutt abonnement i menyen til venstre.
  • Kopier nettadressern til siden fra adressefeltet i nettleseren din, og legg inn denne adressen som lenke nederst i e-posten eller p? en nettside.
  • Brukerne kan klikke p? lenken og komme direkte til abonnement-siden for listen.
Publisert 26. mars 2012 10:37 - Sist endret 2. des. 2021 10:24