Oppsett og bruk av fokusprofiler

Veiledningen viser deg hvordan du konfigurerer og bruker fokusprofiler i Outlook.

Hva er fokusprofiler?

Fokusprofiler hjelper deg med ? skape en distraksjonsfri opplevelse slik at du kan fokusere p? oppgavene som er viktige for deg. Disse profilene inkluderer ting som varsler og temaer.

Fokusprofilene lar deg knytte e-postkontoene dine i Outlook til Apples fokusfiltre ogs? (slik at de fungerer p? tvers av dine Apple-enheter).

Hvordan sette opp fokusprofiler

1. Etter at du har konfigurert Outlook, vil en Konfigurer fokusprofiler-boks vises p? toppen av innboksen. Klikk p? Opprett profil

skjermbilde

Dersom boksen ikke vises, g? til menyen Profiler → Opprett profil.
  2. I vinduet Opprett profiler f?lger du trinnene for ? opprette din nye profil. Profilene Arbeid og Personlig er aktivert som standard. Klikk Neste.

Skjermbilde av opprette profiler i Outlook med forskjellige forslag
  3. Velg hvilke kontoer som skal p?virkes av profilene du har aktivert (f. eks. profilen Arbeid).

Skjermbilde av profilen Arbeid og hvilke e-postkontoer den skal kobles til
  4. Etter at profilen er lagt til, vil du se den i listen over Outlook-mapper til venstre.

Skjermbilde av hurtigtilgang til profiler for varslinger i Outlook

Konfigurer varsler og temaer for en fokusprofil

G? til Innstillinger... i Outlook, og velg Profiler under Personlige innstillinger.

Velg om innstillingen skal v?re for Alle kontoer eller en bestemt profil.

Vinduet for Profil-innstillinger hvor du kan gj?re egne tilpasninger

For en spesifikk profil kan du endre:

• Ikon
  • Utseende (lys, m?rkt eller f?lge systeminnstillingene p? din maskin),
  • Tema og varsler (e-poster og/eller kalenderhendelser)

Slett en fokusprofil

G? til Innstillinger... i Outlook, og velg Profiler under Personlige innstillinger.

Velg profilen du vil slette (fra jobb eller personlig) og klikk p? -- knappen (minus).

Koble Outlook-profilene til macOS Focus Filters

1. G? til Fokus-preferanser i Systeminnstillinger... .
  2. Velg hvilken som helst eksisterende fokusmodus (fra jobb eller personlig).Skjermbilder av hovedvinduet for Fokus i Systeminnstillinger
  3. For profilen Arbeid vil du vanligvis velge Tillat noen apper som skal kunne varsle. Klikk Legg til og velg Microsoft Outlook i listen over installerte apper.Skjermbilde av vindu hvor du velger hvilke apper som skal kunne varsle for profilen Arbeid
  4. For profilen Personlig vil du kanskje stilne noen apper, og legge til Microsoft Outlook i den listen.
  5. Avslutt ved ? trykke p? Ferdig.
Publisert 18. apr. 2024 11:54 - Sist endret 26. juli 2024 06:06