Egenskaper og skjermbilder

Topp egenskaper

MERK: Det er en 2GB nettleser begrensning for nettlesere som ikke st?tter html5.

• Send store filer fra en bruker til en eller flere andre brukere. Testet med filer p? opptill 1000GB.
  • Pause/resume nedlasting.
  • Integrasjon med ulike former for godkjenning (Feide, OpenID).
  • Automatisk sletting av delte filer etter 20 dager.
  • Last opp kuponger for ? tillate at brukere uten konto kan laste opp filer.
  • Selvforklarende grensesnitt (se skjermbilder).
  • Innebygget html5 og Flash. Krever ikke Java.

FileSender er utviklet for ? m?te behovene til institusjonene for h?yere utdanning og forskning.

Screenshots

Send fil til noen

Del fil via kupong
FileSender er et felles prosjokt mellom nasjonale forskningsnettverk best?ende av Norge (Uninett), Irland (Heanett), Australia (Aarnet) og Nederland (Surfnet) og er available tilgjengelig for Feide brukere p? filesender.uio.no

Publisert 24. mars 2022 13:25 - Sist endret 2. mai 2022 10:45