Programmer

Publisert 2. apr. 2024 17:08

MATLAB? er en kraftig matematikk-, fysikk- og statistikkapplikasjon, blant annet. Programmet er mye brukt p? UiO til vitenskapelige beregninger og til undervisnings?yemed. MATLAB? er lisensbelagt programvare, dvs. at UiO kj?per et visst antall lisenser som kan brukes samtidig p? UiO. MATLAB? og Simulink? er tilgjengelig via app-sync som matlab.

Publisert 2. apr. 2024 17:04

Java-pakkene p? RHEL og Fedora er laget slik at man kan ha flere installert samtidig, og velge hvilken man ?nsker skal v?re standard p? maskinen.

Publisert 2. apr. 2024 16:48

Intel-kompilatorene er lisensbelagt programvare, dvs. at UiO kj?per et visst antall lisenser som kan brukes samtidig p? UiO. Intel-kompilatorene er tilgjengelig via app-sync som intel.