Innlogging i wikien

Problemer med ? logge inn? Du m? v?re tilknyttet et norsk universitet eller en h?yskole, eller benytte deg av WebID.

Dersom du er ansatt ved UiO eller et annet universitet eller h?yskole i Norge logger du deg inn via som UiO-bruker eller via Feide med ditt vanlige brukernavn. Hvis du ikke er tilknyttet et universitet eller h?yskole i Norge m? du opprette en WebID-konto for ? f? tilgang til wikien.

Problemer med innlogging

Dersom du f?r opp skjermbildet under som sier at du mangler rettighter til ? skrive i wikien, m? du ta kontakt med eieren av wikien slik at han eller hun kan gi deg brukerrettigheter.

Dersom du er UiO-bruker og ikke f?r logget inn via Feide, kan det skyldes at brukeren din ved UiO ikke er riktig bygget. I s? fall m? du ta kontakt med din lokale IT-ansvarlig. Dersom du ikke er tilknyttet UiO og har problemer med ? logge inn via Feide, kontakt wiki-support@uio.no.

Publisert 4. aug. 2016 09:52 - Sist endret 3. mars 2021 11:13