Legge til video i Wiki

Du kan legge inn en video som f.eks. ligger i Vortex (UiOs publiseringsverkt?y) p? denne m?ten.

Legge inn widget for video

Dette m? gj?res av en med administratorrettigheter. Skriv inn Widget:Video i s?keboksen og velg ? opprette siden. Legg s? inn f?lgende tekst p? siden:

<noinclude>

<b>HTML Video-tag.</b>

Eksempel p&aring; bruk:

<pre>

{{#widget:Video

|url=

/tjenester/it/multimedia/mer-om/hvagjorvi-mediefiler/hematokrit.mp4

|width=640

|height=360

}}

</pre>

</noinclude>

<includeonly>

<video width="<!--{$width|default:640|validate:int|escape:'html'}-->"
height="<!--{$height|default:360|validate:int|escape:'html'}-->" controls>

<source src="<!--{$url|validate:url}-->" type="video/mp4">

Your browser does not support the video tag.

</video>

Lagre siden.

Legge inn video fra Vortex

G? til siden du vil legge inn videoen og velg Rediger kilde. Finn stedet du vil sette inn videoen og skriv inn (endre adressen til videoen og st?rrelsen p? videoen):

{{#widget:Video
|url=
/tjenester/it/multimedia/mer-om/hvagjorvi-mediefiler/hematokrit.mp4
|width=640
|height=360
}}
Publisert 30. nov. 2016 12:45 - Sist endret 3. mars 2021 11:23