Sette opp Microsoft Authenticator hvis du allerede bruker en annen metode

Her vises hvordan du setter opp Microsoft Authenticator hvis du tidligere har satt opp tofaktorautentisering med en annen applikasjon, kodebrikke eller SMS.

Enkelte tjenester (f. eks. Remote Desktop) st?tter kun bruk av Microsoft Authenticator for p?logging med tofaktorautentisering. Brukere som ?nsker ? bruke disse tjenestene, m? sette opp Microsoft Authenticator i stedet for tidligere valgt l?sning.

Slik gj?r du det:

1. G? til https://aka.ms/mfasetup som tar deg til Mine p?logginger og Sikkerhetsinformasjon.

Skjermbilde av sikkerhetsinformasjonssiden i MS 365
  2. Klikk p? Legg til en p?loggingsmetode

Skjermbilde av sikkerhetsinformasjon - veileder velg annen autentisering
  3. Fra menyen Velg en annen metode velger du Authenticator-app. Trykk deretter Legg til.
  4. P? telefonen: Last ned Microsoft Authenticator p? telefonen din hvis du ikke allerede har den installert. Klikk deretter Neste i veilederen.

Skjermbilde av sikkerhetsinformasjon - veileder skaff deg microsoft authenticator

5. G? til Microsoft Authenticator p? din telefon, og klikk p? Pluss-tegnet ?verst til h?yre.

6. Velg Jobb- eller skolekonto (p? telefonen).

Skjermbilde av Authenticator og valget Skann QR-kode
  7. Velg Skann QR-kode (p? telefonen).
  8. Gi Authenticator tilgang til kameraet p? mobiltelefonen og klikk OK (p? telefonen)
  9. I nettleseren p? datamaskinen klikker du Neste.

Skjermbilde av Sikkerhetsinformasjon - skann QR-kode
  10. Skann QR-koden som vises, med kameraet p? mobiltelefonen.

Skjermbilde av Authenticator med QR-kode p? kamera
  11. Klikk Neste i veilederen p? datamaskinen.
  12. I nettleseren p? datamaskinen f?r du beskjed om ? pr?ve oppsettet du nettopp har satt opp.

Skjermbilde av sikkerhetsinformasjon - la oss pr?ve oppsettet
  13. P? telefonen: Du f?r et varsel fra Microsoft Authenticator p? telefonen. Godkjenn varselet som sendes til telefonen ved ? trykke p? Godkjenn i appen p? telefonen.
  14. I nettleseren p? datamaskinen klikker Neste for ? fullf?re oppsettet.

Skjermbilde av sikkerhetsinformasjon - endre standard p?loggingsmetode
  15. Tilbake i Sikkerhetsinformasjon klikker du p? lenken Endre Standard p?loggingsmetode, og velger her Microsoft Authenticator - varsling.

Skjermbilde av sikkerhetsinformasjon - endret standard p?loggingsmetode
  16. Avslutt med Bekreft.
Publisert 5. okt. 2022 10:07 - Sist endret 5. okt. 2022 11:37