Synkronisere Enpass Vault (hvelvet)

Veiledningen viser hvordan du setter opp synkronisering av Enpass-hvelvet slik at passordene er tilgjengelig p? alle enhetene dine.

Enpass er godkjent for synkronisering av hvelv mot skytjenester. Synkroniseringen gj?r at hvelvet, som inneholder passordene dine, kan v?re tilgjengelig p? alle enhetene dine, f.eks datamaskin, laptop, nettbrett og mobiltelefon.

Skjermbilde av Enpass - synkronisering ikke aktivert

1. Klikk p? ikonet for skysynkronisering ikke aktivert, og klikk deretter p? Set up sync for hvelvet.

Skjermbilde av innstilling av synkronisering av vault

Velg ?nsket skytjeneste du ?nsker ? synkronisere ditt Enpass-hvelv mot. UiO har databehandleravtale med Dropbox, Onedrive og Google Drive, og disse skal fortrinnsvis brukes.

Hvis du av spesielle grunner m? bruke andre skytjenester som iCloud, s? kan du det for akkurat Enpass. Dette er fordi Enpass er ende-til-ende-kryptert og dermed gj?r det vanskelig for skytjenesteleverand?ren ? lese dataene. Merk at UiO-data generelt aldri skal lagres utenfor godkjente tjenester - les mer i lagringsguiden.

Skjermbilde av Enpass og skytjenester det kan synkroniseres mot

For skytjenester UiO har databehandleravtale med, logger du deg p? med brukernavn@uio.no.

Publisert 18. apr. 2022 09:56 - Sist endret 15. jan. 2024 14:34