Opprett signatur i Evolution

En signatur er en forh?ndsdefinert tekst som automatisk legges til nederst i e-postene du sender. Den skal v?re kort - helst ikke lenger enn 4 linjer - og vanligvis inneholder den kontaktinformasjon.

1. G? til Edit → Preferences → Composer Preferences → Signatures.
Nye signaturer opprettes ved ? trykke p? knappen Add:

Signaturer i Evolution

Add ?pner editeringsvinduet (tilsvarende hvis du velger Edit for en eksisterende signatur).

2. Gi signaturen et passende navn, f. eks. Standard. Skriv inn din ?nskede signatur i Edit signature-feltet.

Endre Signatur

N?r du skriver en ny e-post, kan du fra verkt?ylinjen velge hvilken signatur e-posten skal sende med:

Tilgjengelige signaturer i Ny melding

Publisert 7. nov. 2016 12:29 - Sist endret 9. nov. 2016 14:21