Fjerne jobb profil fra Android

Dersom du har meldt din privatkj?pte telefon inn i UiO sin driftsplatform, kan du melde den ut n?r du selv ?nsker. Dette vil medf?re at alt som ligger i "Jobb profilen" blir fjernet fra telefonen, inkludert mail, bilder dokumenter etc. Data og apper i "privat profilen" blir ikke ber?rt.
!! Denne veiledningen gjelder kun privatkj?pte mobiltelefoner,
som er frivillig innrullert i UiO sin driftsplatform.
  1. ?pne Intelligent HUB, og trykk p? Support knappen nederst p? skjermen.
  2. Under My Devices, velg Current device.
  3. Trykk p? Enrollment under Device Status.
  4. Trykk Unenroll device og bekreft p? sp?rsm?l om dette.

Publisert 10. jan. 2023 10:53 - Sist endret 16. jan. 2023 11:46