Ny-innrullering feiler

Dersom ny-innrullering feiler med feilmeldingen :
Enrolling with management server failed.
Update to MDM profile contains different access rights.

Bildet kan inneholde: produkt, azure, rektangel, font, skjermdump.

Denne feilen kan oppst? p? enkelte maskiner som har blitt innrullert i en spesiell tidsperiode. ( Ca Jan - Mai 22 ). Feilen f?rer til at maskinen blir "stuck" midt i innrulleringsproessen, og ikke lenger er "Managed" status.
Bildet kan inneholde: rektangel, font, parallell, sirkel, skjermdump.

For ? fikse dette kreves det Administratortilgang til Workspace One. Dersom du er bruker, kontakt din lokal-it avdeling for ? f? hjelp til ? fikse dette.

!! Det har v?rt tilfeller hvor dette har feilet. I s? fall er wipe eneste l?sning. Ta backup av viktig data.

For ? fikse dette m? man gj?re f?lgende:

Enheten m? slettes fra Workspace One. Dette vil f?re til at enheten utrulleres, og alle profilene fjernes.
? S?k opp enheter I WS1, i device details, velg More Actions  – > Delete Device.

P? maskin;

? ?pne System valg –> Profiler - vent til utrullering og "enterprice wipe" er ferdig. Du vil se at profilene forsvinner. Det kan ta opp til en time f?r profilene slettes. Dersom profilene ikke forsvinner, ikke g? videre med neste skritt. Maskinen m? da wipes.

Vi m? fjerne setupDone flagget til Apple for ? kunne tvinge igjennom ny innrullering.
? ?pne terminal, og copy / paste kommandoen under

sudo rm /var/db/.AppleSetupDone

? Restart maskinen. Etter innlogging vil maskinen starte innrulleringsprosessen.

Publisert 18. juli 2022 10:54 - Sist endret 9. mai 2023 11:17