Har maskinen falt ut av UiOs driftsopplegg?

Veiledningen beskriver hvordan du kan sjekke om maskinen din har falt ut av UiOs driftsopplegg for Mac, iPhone og iPad, og hvorfor du ikke f?r sjekket e-post i Apple Mail.

I enkelte tilfeller kan bindingen mellom en Mac/iPhone/iPad og den bakenforliggende driftsplattformen (Workspace One) opph?re, og enheten slutter da ? kommunisere med Workspace One. I slike tilfeller vil ikke enheten motta nye profiler med innstillinger, som f. eks. nytt epostoppsett hvor tofaktorautentisering gj?res.

Dersom du har mistanke om at din maskin ikke kommuniserer ordentlig med driftsopplegget, kan du gj?re f?lgende for ? feils?ke:

1. Sjekk at maskinen din har Intelligent Hub

• ??Se etter dette ikonet til Workspace ONE Intelligent Hub:
    • i menylinjen p? toppen av skjermen,

Skjembilde av Workspace One i menylinjen
    • ved ? s?ke etter Workspace ONE Intelligent Hub i spotlight, eller
    • ved ? se etter Workspace ONE Intelligent Hub i Applications.

Skjermbilde av mappen Applications
  • Finner du det fremdeles ikke, g? til https://getwsone.com. Last ned og installer IntelligentHub.
  • Start applikasjonen Workspace ONE Intelligent Hub, og g? til Support i menyen til venstre, og velg current device.

Skjermbilde av Intelligent Hub
    Scroll ned til Profiles og sjekk at de alle fleste profilene har status Confirmed install.

Skjermbilde av Intelligent Hub og installerte profiler
    Dette kan ogs? sjekkes som beskrevet i neste steg.

2. Sjekk status p? din maskin i Workspace One

3. Sjekk om maskinen din f?r profiler / profiloppdateringer.

• Klikk p? Go to details. P? summary siden finner du Profiles. Dersom du mangler flere automatic items, kan dette bety at maskinen har problemer.
  • Klikk p? Profiles.

Skjermbilde av Workspace One - MyDevices og installerte profiler
  • I listen vises status p? profilene. Dersom den lille haken p? venstre side er gr?nn, betyr dette at profilen er installert p? maskinen din som den skal. Er det en gr? hake betyr dette at profilen er assignet til maskinen din, men ikke installert, eller oppdatert.
  • Marker gr? profil, og klikk p? knappen Install som dukker opp over listen. Vent noen minutter, og oppdater siden. Dersom ikonet blir gr?nt betyr det at profilen er installert, og fungerer.
  • Fortsetter det ? v?re gr?tt er dette et tegn p? at maskinen din m? innrulleres p? ny i driftsplatformen. Ta da kontakt med IT-helpdesk for videre hjelp.
Publisert 12. jan. 2023 21:45 - Sist endret 20. apr. 2023 21:58