Manuelt hente nytt sertifikat til VPN l?sning ( Android)

Dersom du benytter sertifikat autentisert VPN (forel?pig kun EA) p? Android telefon kan man av og til oppleve ? f? en feilmelding som sier at sertifikatet er utl?pt eller ugyldig.

Dette vil til slutt fikse seg selv, men man kan ogs? manuelt trigge nedlasting av nytt sertifikat.

? I Anyconnect appen, klikk p? de tre prikkene i ?vre h?re hj?rnet, velg "Diagnostics"

? Trykk p? Certficate Management

? Trykk p? de tre prikkene, velg import, deretter velger du "Device credential storage".

Nytt sertifikat vil lastes ned, og du kan n? aktivere VPN tjenesten.

Emneord: mobil vpn, android, sertifikatautentisering
Publisert 9. mai 2023 12:57 - Sist endret 9. mai 2023 12:57