Oppdatere programvare med Managed Software Center

Veiledningen viser hvordan du oppdaterer programvare som er installert med Managed Software Center.

Start Managed Software Center ved ? g? til Finder og velge Programmer, eller ved ? s?ke det opp i Spotlight. Managed Software Center vil ogs? starte automatisk en gang om dagen for ? varsle deg om tilgjengelige oppdateringer.

Skjermbilde av Oppdateringer i Managed Software Center

Under menyen Oppdateringer vil du f? oversikt over programmer trenger oppdatering eller som skal avinstalleres. ?nsker du ? oppdatere alle programmer kan du klikke p? Oppdater alle oppe til h?yre over programlisten.

Andre tilgjengelige oppdateringer

Dersom du har lastet ned og installert et program fra internett, f.eks. fra leverand?rens nettsider, og programmet er tilgjengelig i Managed Software Center, vil Managed Software Center komme med oppdateringer av programmet. Denne typen oppdateringer listes under Andre tilgjengelige oppdateringer:

Skjermbilde av Andre tilgjengelige oppdateringer i Managed Software Center

Publisert 2. feb. 2021 22:02 - Sist endret 5. feb. 2021 10:46