Bruk VDI med tofaktorautentisering

Du m? autentisere deg med en app p? telefonen din for ? logge inn. Hvis du ikke har satt opp tofaktorautentisering, m? du gj?re det f?rst. Se veiledninger for oppsett av tofaktorautentisering.

1. ?pne VMware Horizon-klienten og koble til view.uio.no.

velg server

2. En nettleser ?pnes, og du blir spurt om hvilken konto du ?nsker ? logge p? med. Skriv inn/velg ditt brukernavn@uio.no.

Velg din konto

3. Skriv inn passordet ditt.

Skriv inn brukernavn og passord

4. ?pne mobiltelefonen din, og skriv inn koden fra autentiseringsappen du bruker.

Skriv inn kode

5. Dersom du ?nsker ? redusere antall ganger du blir spurt om p?loggingsinformasjon kan du velge Yes i dette vinduet.

Velg "Stay signed in"

6. Du er n? logget inn, og tjenesten er klar til bruk.

Publisert 5. okt. 2022 12:01 - Sist endret 14. nov. 2022 12:38