Oppsett av tr?dl?s gjestekonto i Brukerinfo

Kontoene er tidsbegrenset og gir kun tilgang til det tr?dl?se nettet.

Veiledning:

1. Logg inn p? brukerinfo.uio.no
  2. Klikk p? fanen Tr?dl?skontoer.
    1. Her kan du ogs? se oversikt over dine aktive tr?dl?skontoer
  3. Klikk p? Opprett tr?dl?skonto.
  4. Fyll inn navn, varighet og  norsk mobilnummer til gjesten og klikk "Opprett".
    1. Vedkommende vil da motta en SMS med brukernavn og passord. Det kan ta opp til 10 minutter f?r kontoen er opprettet.

NB! Du m? alltid logge p? ved ? bruke formen brukernavn@uio.no og ikke bare brukernavn. Du kan da ogs? bruke eduroam ved andre institusjoner enn UiO.

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 14. okt. 2019 09:08 - Sist endret 23. jan. 2024 12:30