Slette en gammel konto

? fjerne en e-post konto er samme prinsipp enten det er POP3, IMAP eller Exchange. Avhengig av telefontype vil det som ofte varierer v?re hvor man finner innstillinger og menyen for ? slette en konto. Det kan v?re en fordel ? slette gamle kontoer f?r du oppretter en ny.

Eksempelet under er fra en Samsung telefon:

1. ?pne  Email eller E-post p? Android-enheten.

2. Trykk p? Meny-knappen lengst nede p? telefonen og g? inn p? Innstillinger

3. ?pne Kontoinnstillinger.

4. Du har en eller flere mail-kontoer satt opp. Trykk p? s?ppelkassen ?verst til h?yre og velg hvilke(n) konto du ?nsker ? slette. Huk av (sett gr?nn hake) og trykk Slett ?verst til h?yre p? telefonen.

Eksterne veiledninger:

Publisert 26. okt. 2016 08:44 - Sist endret 12. sep. 2022 10:28