Hvordan slette IMAP-oppsett p? din iPhone / iPad

Veiledningen viser hvordan du sletter IMAP-oppsettet for Apple Mail p? iPhone og/eller iPad.

Tofaktorautentisering kreves for epost ved UiO. Fra 1. mai 2023 vil IMAP kun v?re tilgjengelig for maskiner og enheter p? UiOs kablede og tr?dl?se nettverk. Er du utenfor UiO vil du ikke kunne lese e-post med IMAP p? din iPhone og/eller iPad.

For fortsatt ? kunne lese e-post p? enheten din, m? du bruke Apple Mail med Exchange etter denne datoen. Du anbefales ? gj?re denne endringen allerede n?!

Slette IMAP-oppsett

1. G? til Innstillinger og Internett-kontoer p? enheten din.

Skjermbilde av Mail-kontoer under Innstillinger p? iPhone

2. Velg Kontoer.
  3. Velg kontoen du har med IMAP-oppsett (navnet vil mest sannsynlig v?re UiO).

Skjermbilder av e-postkontoer i Innstillinger p? iPhone

4. Klikk p? Slett konto i vinduet for IMAP-oppsettet.

Skjermbilde av IMAP-oppsett under Innstillinger p? iPhone

5. Hvis du ikke allerede har et Exchange-oppsett for Apple Mail og ?nsker ? sette det opp, f?lg denne veiledningen.
Publisert 31. mars 2023 13:15 - Sist endret 31. mars 2023 13:15