Automatisk sletting av e-post ut fra hvor gammel den er

Du kan gj?re innstillinger for enkeltmapper i e-posten din slik at gamle e-postmeldinger slettes automatisk. Du kan for eksempel stille inn at alle meldinger i Sendte objekter / Sendt items som er eldre enn ett ?r, skal slettes automatisk. Dette kalles oppbevaringspolicyer.

Du kan bruke oppbevaringspolicyer til ? styre hvor lenge meldinger skal lagres.

1. G? til webmail (OWA)
  2. Naviger til ?nsket mappe
  3. H?yre-klikk og fra menyen velger du Tildel policy

Skjermbilde av hvor og hvordan du setter oppbevaringspolicy p? en mappe i OWA
  4. Du kan da velge:
    • 1 Year Delete (1 ?r)
    • 3 Year Delete (3 ?r)
    • 5 Year Delete (5 ?r)
    • Aldri slett (aldri)
    • Bruk policy fra overordnet mappe

Regelen du setter her sier at Exchange skal slette all e-post som er eldre enn 1, 3 eller 5 ?r. Har du f. eks. en mappe inneholdende e-post som er s?rlig viktig, kan du velge at Exchange aldri skal slette e-post i den bestemte mappen.

Bruk policy fra overordnet mappe setter sletteregelen fra mappen over den du har markert, p? den markerte mappen. .

Merk; Oppbevaringspolicyene ikke sletter meldinger permanent med en gang. Du kan bruke Gjenopprett slettede elementer i 30 dager etter at meldingen ble "slettet".

Publisert 1. mars 2024 13:27 - Sist endret 28. mai 2024 14:57