Synkronisere Windows med Intune

Manuell synkronisering tvinger PC-en til ? laste ned innstillinger og policies fra Intune. Dette kan hjelpe p? hastigheten ved nullstillinger, nedlastinger, og installering av apper.

Les Microsofts hjelpeartikkel om synkronisering her.

Synkronisering fra Firmaportalen/Company Portal

1. Start Firmaportalen/Company Portal-appen.

2. Velg Innstillinger/Settings > Sync.

Screenshot home page of Company Portal app, Settings highlighted

Screenshot settings page of Company Portal app, Sync button highlighted

Synkronisering fra Innstillinger/Settings

1. Startmenyen velg Innstillinger/Settings

2. Velg Kontoer/Accounts

Choosing Accounts on the Settings page

Velg Access work or school

Klikk p? Connected to Universitetet i Oslo's Azure AD

Connect to Universitetet i Oslo's Azure Ad i menyen.

Klikk p? Info

info-knappen

S?k etter avsnittet Device sync status og klikk p? Sync

sync-knappen

I noen tilfeller vil denne siden inneholde en melding i r?dt om behov autentisering.
R?d tekst om behov for autentisering

Trykk p? Sync og et nytt vindu vil vises. Velg kontoen din som vises i det nye vinduet og du blir spurt om ? godkjenne autentisering.
Velg konto i menyen

Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 4. nov. 2020 14:15 - Sist endret 25. sep. 2024 10:26