Windows-oppdateringer for Intune-maskiner

Oppdateringer i Windows 10/11

Med Windows 10 tilbys l?pende oppdateringer og oppgraderinger av Windows. Les mer p? Microsofts nettsider.

Intune-maskiner ved UiO bruker Windows 10 Enterprise. Les mer om livssyklusen p? Microsofts nettsider.

Det finnes 2 typer oppdateringer med Windows 10. Les mer p? Microsofts nettsider.

1. Windows Quality Update

Det er en trinnvis oppdatering av Windows-produkter som inneholder feilrettinger og sikkerhetsprobleml?sninger, men ikke nye funksjoner.

Windows- kvalitetsoppdatering rulles ut m?nedlig, ogs? kjent som Patch Tuesday, og er obligatorisk for alle Intune-maskiner. Maskinen gir varsel n?r den er klar til oppdatering og gir brukeren mulighet til ? styre prosessen, med 4 dagers frist.

Varsel om at omstart kreves

2. Windows Feature Update

En oppdatering som inneholder nye funksjoner. En funksjonsoppdatering inneholder ogs? alle tidligere kvalitetsoppdateringer, etter behov.

Denne oppdatering er et nytt operativsystem, alts? en ny versjon av Windows. Maskinen vil gi varsel og oppdateringen ser som en vanlig kvalitetsoppdatering.

Hvor ofte kommer en ny versjon av Windows 10?

Intune-maskiner ved UiO bruker kanalen General Availability Channel
Da vil det komme en ny feature update ?rligen.

Feature Updates rulles ut 90 dager etter at Microsoft publiserer den nye versjonen.

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 15. jan. 2021 15:11 - Sist endret 31. mai 2024 12:41