Slett IMAP-oppsett for Apple Mail i macOS

Veiledningen viser hvordan du sletter ditt IMAP-oppsett for Apple Mail p? Mac.

Det avkreves tofaktorautentifisering for e-post p? UiO. Fra og med 1. mai 2023 vil IMAP kun v?re tilgjengelig for maskiner p? UiOs fastnett og tr?dl?se nett. Dersom du befinner deg utenfor UiO, vil du ikke kunne lese e-post med IMAP med Apple Mail.

For fortsatt kunne lese e-post med Apple Mail m? du etter denne dato bruke Apple Mail med Exchange. Du anbefales gj?re denne endringen allerede n?!

Slette IMAP-oppsett

1. G? til Systeminnstillinger og velg Internettkontoer fra menyen til venstre.

Skjermbilde av Internettkontoer i Systeminnstillinger
  2. Velg oppf?ringen for ditt IMAP-oppsett for UiO (bl?tt ikon med @)
  3. I vinduet for ditt IMAP-oppsett, klikk p? knappen Slett konto... .

Skjermbilde av IMAP-oppsett under Internettkontoer i Systeminnstillinger

4. Dersom du ikke alt har et Exchange-oppsett for Apple Mail og ?nsker ? sette det opp, f?lg denne veiledningen.
Publisert 31. mars 2023 09:15 - Sist endret 31. mars 2023 11:06