Skriv ut med Web Print

Alle studenter og ansatte p? UiO kan skrive ut med Web Print fra egne datamaskiner, nettbrett og mobiler. Web print er en l?sning for ? laste opp dokumenter direkte gjennom en nettside og printe ut derfra.

Slik skriver du ut med Web Print:

• G? til print.uio.no i nettleseren. Merk at print.uio.no kan brukes kun fra tr?dl?snettet Eduroam og det kablede UiO-nettet.
    • Tast inn brukernavn og passord og klikk p? Log in.
    • Bilde av et PaperCut vindu, med to tekst bokser, en for brukernavn og en for passord, og en knapp for ? logge inn

• Velg Web Print
    • Velg Web Print i menyen p? venstre side.
    • Bilde av en meny med flere valgmuligheter, blant annet "Web Print"

• Send en jobb til skriver
    • Trykk p? Submit a job.
    • Bilde av et vindu med en gr?nn knapp som sier "Submit a Job"

• Velg antall kopier
    • Hvis ?nskelig, oppgi hvor mange kopier du ?nsker ? skrive ut.
    • Trykk s? p? Upload Documents.
    • Bilde av et vindu med en tall-boks som heter "Copies", og to knapper, "Printer Selection" og "Upload Documents"

• Last opp dokumenter for utskrift
    • Last opp dokumentet(ene) du ?nsker ? skrive ut ved og velge Upload from computer.
    • N?r du har lastet opp det du ?nsker ? skrive ut velger du Upload & Complete.
    • Bilde av et vindu med en boks for ? slippe filer, som har en knapp f?r ? lete etter dokumenter i filsystemet. Inneholder to knapper, "Print Options" og "Upload & Complete"

• Hent utskriften din
    • N?r STATUS viser Held in a queue er dokumentet lastet opp og er klart til ? bli skrevet ut.
    • G? til printeren du skal skrive ut og les kortet eller logg inn med brukernavn og passord for ? hente utskriften din.
    • Bilde av et vindu med en knapp for ? sende inn en ny print-job, og en liste over allerede eksisterende print-jobber

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 13. juni 2023 15:10 - Sist endret 13. sep. 2024 10:54